Esenyurt'ta Yangın - Esenyurt'ta korkutan yangın / İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında çıkan yangın, diğer binalara da sıçradı.

Esenyurt'ta Yangın - Esenyurt'ta korkutan yangın / İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında çıkan yangın, diğer binalara da sıçradı.. Esenyurt'ta işçilerin kaldığı 5 konteynerde elektrik kontağından yangın çıktı. İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında sabah saatlerinde çıkan yangın iki fabrikaya daha sıçradı. Alınan bilgiye göre, süleymaniye mahallesi 772. Alınan bilgiye göre, esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Bir anda büyüyen yangın, binanın yanında bulunan alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı.

Esenyurt'ta 5 katlı binanın 4'üncü katında yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın büyük panik oluşturdu. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, yangın havadan görüntülendi. Esenyurt kıraç'ta evren oto sanayi sitesi'nde bulunan ahşap palet üretimi yapan bir fabrikada yangın çıktı. Esenyurt belediye başkanı ali murat.

Esenyurt'ta yangın
Esenyurt'ta yangın from www.dunyabulteni.net
İstanbul'da 4 katlı bir binanın birinci katında çıkan yangında mahsur kalan 3 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Çevrede panik ve korkuya neden olan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri. Yangın 2 fabrikaya daha sıçrarken, fabrikalarda kimsenin bulunmadığı belirlendi. İtfaiye ekiplerinin anneanne ve torununu, evden çıkmaya çalışırken binanın girişinde bulduğu öğrenildi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, yangın havadan görüntülendi. Esenyurt'ta bir binanın çatı katında yangın! Esenyurt'ta çeşitli iş yerinin bulunduğu 3 katlı binanın bodrum katında yangın çıktı.

İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı.

Yangın büyüyerek palet fabrikasının yanındaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında çıkan yangın, diğer binalara da sıçradı. Çevrede panik ve korkuya neden olan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Esenyurt'ta bir atık toplama merkezinde yangın çıktı. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibi yangına müdahale etti. İstanbul esenyurt'ta yangın var mı? Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri. İstanbul esenyurt'ta bulunan kıraç evren oto sanayi sitesi bulunan bir palet fabrikasında yangın çıktı. İki fabrikaya daha sıçrayan alevler, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi sonucu yaklaşık iki. Esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Esenyurt kıraç'ta evren oto sanayi sitesi'nde bulunan ahşap palet üretimi yapan bir fabrikada yangın çıktı.

İstanbul esenyurt'ta bir palet fabrikasında yangın çıktı. Binada mahsur kalanlar itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Esenyurt belediye başkanı ali murat. Son dakika habere göre, çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekipleri sevk edildi.

Esenyurt'ta yangın - Haberler
Esenyurt'ta yangın - Haberler from foto.haberler.com
Esenyurt'ta ahşap palet fabrikasında çıkan yangına yan taraftaki fabrikalara da sıçradı yer yer patlama seslerinin de duyulduğu patlamada ekipler müdahale ediyor. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, yangın havadan görüntülendi. 14 ekim 2019 14:05 son güncelleme: Çevrede panik ve korkuya neden olan yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile söndürüldü. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin anneanne ve torununu, evden çıkmaya çalışırken binanın girişinde bulduğu öğrenildi. Esenyurt'ta evlerinin yanışını gözyaşları içinde izlediler. İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri.

İstanbul'da 4 katlı bir binanın birinci katında çıkan yangında mahsur kalan 3 kişi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Esenyurt'ta işçilerin kaldığı 5 konteynerde elektrik kontağından yangın çıktı. Üç binayı etkisi altına alan yangında, ilk belirlemelere göre can kaybı yaşanmadı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, yangın havadan görüntülendi. Çevredekilerin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Sizler de haber değeri taşıdığını düşündüğünüz resim veya videoları 0552 017 07 07 numaralı kanal 7 i̇hbar hattı'na gönderebilirsiniz.#kanal7haber #aboneol. İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. İki fabrikaya daha sıçrayan alevler, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi sonucu yaklaşık iki. İstanbul esenyurt'ta bir palet fabrikasında yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada yangın çıktı. Esenyurt'ta evlerinin yanışını gözyaşları içinde izlediler. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Esenyurt'ta çeşitli iş yerinin bulunduğu binanın bodrum katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın büyüyerek palet fabrikasının yanındaki alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı.

Bugün saat 12.20'de esenyurt ilçesinin yunus emre mahallesi 296. Esenyurt'ta bir atık toplama merkezinde yangın çıktı. Bir anda büyüyen yangın, binanın yanında bulunan alüminyum ve tekstil fabrikalarına sıçradı. Esenyurt'ta 5 katlı binada çıkan yangında anneanne ve 8 yaşındaki torunu hayatlarını kaybetti. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü.

Esenyurt'ta Yangın, Bebekler ve Aileleri Mahsur Kaldı
Esenyurt'ta Yangın, Bebekler ve Aileleri Mahsur Kaldı from foto.sondakika.com
Alınan bilgiye göre, süleymaniye mahallesi 772. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. İstanbul'un farklı ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, yangın havadan görüntülendi. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında henüz belirlenemeyen bir sebeble yangın çıktı. İstanbul esenyurt'ta bir palet fabrikasında yangın çıktı. İki fabrikaya daha sıçrayan alevler, çok sayıda itfaiye ekibinin müdahalesi sonucu yaklaşık iki.

Yoğun dumanın kapladığı binada mahsur kalanlar balkon ve camlardan.

Sizler de haber değeri taşıdığını düşündüğünüz resim veya videoları 0552 017 07 07 numaralı kanal 7 i̇hbar hattı'na gönderebilirsiniz.#kanal7haber #aboneol. Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın çatısında yangın çıktı. Esenyurt'ta çeşitli iş yerinin bulunduğu binanın bodrum katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yoğun dumanın kapladığı binada mahsur kalanlar balkon ve camlardan. Esenyurt'ta işçilerin kaldığı 5 konteynerde elektrik kontağından yangın çıktı. Üç binayı etkisi altına alan yangında, ilk belirlemelere göre can kaybı yaşanmadı. Alınan bilgiye göre, esenyurt'ta bir palet fabrikasında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında çıkan yangın, diğer binalara da sıçradı. Esenyurt'ta çeşitli iş yerinin bulunduğu 3 katlı binanın bodrum katında yangın çıktı. Esenyurt'ta ahşap palet fabrikasında çıkan yangına yan taraftaki fabrikalara da sıçradı yer yer patlama seslerinin de duyulduğu patlamada ekipler müdahale ediyor. İstanbul esenyurt'ta 4 katlı bir binanın giriş katında çıkan yangın büyük panik yarattı. İstanbul esenyurt'ta bir fabrikada çıkan yangın büyük panik oluşturdu. İstanbul'un esenyurt ilçesinde bir palet fabrikasında sabah saatlerinde çıkan yangın iki fabrikaya daha sıçradı.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook